Доступність посилання

ТОП новини

Президент України ініціює створення національної поліції


Петро Порошенко під час візиту в Одесу
Петро Порошенко під час візиту в Одесу

Президент України Петро Порошенко ініціює створення національної поліції. Про глава держави заявив під час виступу в Одеському державному університеті внутрішніх справ.

«Найближчим часом подам до Верховної Ради законопроект про національну поліцію. Це не просто зміна назви – це буде інше обличчя правоохоронних органів», – наголосив президент.

Петро Порошенко додав, що реформа патрульної служби, яку очолює перший заступник міністра внутрішніх справ Ека Згуладзе, – перший крок у реформуванні всієї системи правоохоронних органів. Глава держави також позитивно оцінив грузинський досвід реформ. «Ми хочемо, щоб так було й у нас», – наголосив Петро Порошенко.

Президент також закликав присутніх у залі студентів та випускників вишу вступати до лав патрульних нової служби. За словами глави держави, у третій декаді серпня нові патрульні розпочнуть роботу в Одесі, Львові, Харкові.

Петро Порошенко зазначив, що у рамках реформи планується не лише запровадити новий рівень вимог до якості роботи, але й поліпшити матеріально-технічне забезпечення правоохоронців.

XS
SM
MD
LG