Доступність посилання

ТОП новини

Лоукост Atlasjet відкриє в Україні рейси за майже 30 напрямами – Мінінфраструктури


Турецький лоукост-перевізник Atlasjet Україна домовився з Мінінфраструктури про відкриття міжнародних і внутрішніх рейсів за 30 напрямами, базовим аеропортом перевізника буде аеропорт «Львів», повідомляє прес-служба Мінінфраструктури.

«Уже до початку літа українська «дочка» турецької компанії Atlasjet почне виконувати міжнародні та внутрішні рейси зі Львова та інших міст України. Окрім регулярних, в планах перевізника чартерні програми до популярних курортів Туреччини, Чорногорії та Єгипту», – йдеться у повідомленні.

У Мінінфраструктури повідомляють, що керівництво компанії вже підтвердило своє бажання та можливість здійснювати регулярні рейси приблизно за 30 напрямами, серед яких країни Європи, СНД та Закавказзя, в тому числі і у затребувані українцями Італію, Іспанію, Грузію. Окрім міжнародних, перевізник виконуватиме і внутрішні рейси між Львовом, Києвом, Одесою і Харковом.

Atlasjet Україна почне польоти на 4 літаках Аеробус 320, поступово збільшуючи флот до 15 нових лайнерів, зазначають у міністерстві інфраструктури.

Наприкінці березня авіакомпанія Wizz Air повідомила, що дочірня компанія в Україні припинить свою діяльність із 20 квітня.

В авіакомпанії такий крок пояснили конфліктом на сході України і нестабільністю гривні. Wizz Air заявляє, що буде готова до розширення активностей в Україні, коли ситуація на ринку покращиться.

Пізніше в міністерстві інфраструктури повідомили, що найбільший лоу-костер Європи, угорська авіакомпанія Wizz Air збереже свою дочірню компанію в Україні – Wizz Air Україна.

XS
SM
MD
LG