Доступність посилання

ТОП новини

Олена Бондаренко подає заяву про погрози – МВС


Олена Бондаренко (архівне фото: glavcom.ua)
Олена Бондаренко (архівне фото: glavcom.ua)

Колишній народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко подала до Міністерства внутрішніх справ заяву про погрози, які останнім часом надходили їй у соціальній мережі, повідомляє прес-служба МВС.

За цією заявою Бондаренко буде виділено охорону, мовиться в повідомленні.

Вона також уже отримала повідомлення про реєстрацію її заяви та відкриття кримінального провадження, інформують у міністерстві.

Раніше у п’ятницю, 17 квітня, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що радить Олені Бондаренко подати до МВС факти, які б підтверджували її заяви. Він пообіцяв негайно вжити заходів, коли будуть надані такі факти – «не на картинці, а на реальному носії».

У четвер, 16 квітня, Бондаренко написала у фейсбуці, що має «роботу для МВС і СБУ», бо отримує погрози і що вже пише заяву про це, яку відправить правоохоронцям рекомендованим листом.

Того дня в Києві невідомі застрелили журналіста Олеся Бузину, відомого своїми провокаційними українофобськими заявами у ЗМІ і скандальними книжками схожого змісту, а попереднього дня, в середу, 15 квітня, стало відомо про вбивство в Києві також колишнього народного депутата від Партії регіонів Олега Калашникова.

Відео: МВС УКРАЇНИ

XS
SM
MD
LG