Доступність посилання

ТОП новини

В Івано-Франківську свободівці флеш-мобом оцінюють діяльність уряду за рік: «нічого не змінилося»


На Вічевому майдані в центрі Івано-Франківська «Студентська Свобода» провела акцію «Рік діяльності уряду». На спеціальних стендах активісти виписали і протиставили, що обіцяв уряд Арсенія Яценюка і що зроблено у різних сферах діяльності, зокрема щодо санкцій проти Росії, проекту «Стіна», впровадження реформ в країні, їхнього впливу на податки, тарифи, валюту, місцеве самоврядування.

За словами голови обласної «Студентської Свободи» Андрія Семенюка, цією акцією вони хотіли показати, що за рік у країні нічого не змінилося. «Ми зробили таке протиставлення, щоб люди прочитали і побачили, що насправді є. А фактично нічого немає, уряд живе своїми ілюзіями, він не бачить реальних потреб українців, не бачить підвищення цін, не бачить корупції – такий уряд вичерпав ліміт довіри, який надав йому український народ, і він має піти», – сказав молодий свободівець.

Молоді люди також приготували моркву з надписами «Гальмування реформ», «Падіння гривні», «Зниження ВВП», «Тарифи», «Комуналка», «Олігархізація», «Безпорадність». Овочі скинули у валізу з надписом «Сеня, пора у відставку».

Як зазначили організатори акції, «отак сміхом починаємо хвилю української недовіри».

Представників влади, які б пояснили позицію Києва, на акції не було.

XS
SM
MD
LG