Доступність посилання

ТОП новини

Антирейтинг влади у Харкові наближається до 80% – Добкін


Михайло Добкін
Михайло Добкін

Антирейтинг влади у Харкові наближається до 80%. Про це в ефірі Радіо Свобода заявив народний депутата України від «Опозиційного блоку» Михайло Добкін.

«Якщо не дай бог Кернеса заарештують, я не думаю, що це призведе до якогось заколоту, але те, що влада зробить ще один крок до своєї прірви – це однозначно. Тому що по рівню нелюбові до нинішньої влади у Харкові побиті всі рекорди. Люди доведені до відчаю. Антирейтинг нинішньої влади у Харкові наближається до 80 %», – розповів Добкін.

У Міністерстві внутрішніх справ вважають, що меру Харкова Геннадію Кернесу необхідно змінити запобіжний захід. Про це на своїй сторінці в Facebook написав глава МВС Арсен Аваков.

Вчора суд переніс засідання у справі мера Харкова Геннадія Кернеса на 18 травня. Засідання перенесли через відсутність Кернеса, він не з’явився на засідання суду, оскільки перебуває на лікуванні в Італії.

Харківського міського голову підозрюють у викраденні людини, катуванні, погрозі вбивством. Сам Геннадій Кернес заявляв, що кримінальна справа проти нього є сфабрикованою.

XS
SM
MD
LG