Доступність посилання

ТОП новини

Комуністи Севастополя вимагали Сталіна і відставки Медведєва


Першотравнева хода комуністів у Севастополі, 1 травня 2015
Першотравнева хода комуністів у Севастополі, 1 травня 2015

У Севастополі 1 травня близько сотні комуністів та їхніх прихильників зібралися на площі Нахімова на мітинг з нагоди першотравневого свята. Як повідомляє кореспондент «Крим.Реалії», присутні тримали у руках прапори Комуністичної партії Російської Федерації (КПРФ), портрети Леніна і Сталіна, а також гасло «За Батьківщину зі Сталіним!».

Виступаючи на мітингу, перший секретар севастопольського міського комітету КПРФ Василь Пархоменко заявив, що жителі Севастополя, які «мріяли про Росію», опинились у країні, «де розшарування між олігархами і народом величезне».

Говорячи про депутатів Законодавчих зборів Севастополя, лідер комуністів сказав: «Не потрібна нам влада, яка зраджує севастопольців наступного ж дня після виборів».

Другий секретар севастопольського міського комітету КПРФ Сергій Богатиренко у своєму виступі на мітингу закликав присутніх об'єднатися і «дати по зубах капіталізму».

Представник прокомуністичної громадської організації «Союз радянських офіцерів» Гумар Мінгазов заявив, що «в буржуазній Росії проводиться антирадянська діяльність», прикладом якої він назвав скасування радянського герба Севастополя депутатами так званих «законодавчих зборів міста».

Зі свого боку, активіст Олексій Меркулов, виступаючи на мітингу, сказав, що «у сьогоднішній Росії немає можливості нормально працювати і нормально отримувати соціальні блага».

Він також заявив, що в сьогоднішніх «законодавчих зборах Севастополя» «сидять антипорадники і власовські недобитки».

У резолюції мітингу комуністи відзначили, що у сьогоднішній Росії «існує 40-кратне соціальне розшарування між багатими і бідними», і перерахували «виразки сучасного російського суспільства – ріст цін і розвал житлово-комунального господарства».

Комуністи також вимагають від депутатів російської Державної думи відправити у відставку уряд Дмитра Медведєва.

Після мітингу його учасники вишикувалися у колону і пройшли центральними вулицями міста.

XS
SM
MD
LG