Доступність посилання

ТОП новини

Затримані за вбивство міліціонерів у Києві зізнаються у підготовці теракту


Чоловіки, затримані за підозрою у вбивстві міліціонерів після пограбування АЗС у Києві, кажуть, що приїхали до української столиці для влаштування теракту. Про це розповідає один із затриманих на відео, опублікованому МВС України.

За словами заступника міністра внутрішніх справ Василя Паскала, троє чоловіків приїхали до Києва з Вінниці напередодні травневих свят.

«1 травня їх злочинний задум не здійснився завдяки добре організованій роботі з охорони громадського порядку правоохоронців та громадськості. Але зловмисники не відмовилися від задуманого та планували свій злочинний намір втілити в життя 8-9 травня», – зазначив Паскал.

(Відео користувача YouTube МВС УКРАЇНИ)

Напад на АЗС у Деснянському районі Києва стався 4 травня близько 01:30. Був поранений оператор заправки. За даними МВС, під час переслідування підозрюваних два працівники полку міліції спеціального призначення загинули, троє правоохоронців у тяжкому стані перебувають у лікарні.

За словами голови МВС Арсена Авакова, напад скоїли чоловіки 1991, 1995 і 1998 років народження. Один із них під час операції з затримання загинув. Інші двоє були затримані згодом у квартирі. Як повідомив Аваков, під час пограбування АЗС нападники викрали 823 гривні з каси.

XS
SM
MD
LG