Доступність посилання

ТОП новини

Неділя в зоні АТО: під обстрілами Широкине, Чермалик, Золоте і Щастя


©Shutterstock
©Shutterstock

У прес-центрі антитерористичної операції повідомляють, що з 6-ї години ранку і до 6-ї години вечора неділі бойовики понад десяток разів порушували режим тиші. Про це йдеться в повідомленні прес-центру на сторінці у Фейсбуку.

«Дуже гаряче було сьогодні на маріупольському напрямку. Бандити впродовж дня фактично не припиняли обстріли наших позицій у Широкино зі 120-мм і 82-міліметрових мінометів. Цей населений пункт за день потрапляв під ворожий вогонь 14 разів. Загиблих серед військових немає. Також злочинці використовували гранатомети і стрілецьку зброю. З мінометів стріляли і по населеному пункту Чермалик. На луганському напрямку активність бойовиків була зосереджена на Золотому та Щасті. Стріляли з гранатометів, мінометів і артилерії. Населений пункт Піски терористи накрили вогнем з 82-міліметрових мінометів», – мовиться в повідомленні.

Сепаратисти на своїх сайтах раніше писали про порушення українськими військовими режиму тиші за минулу добу 20 разів.

12 лютого лідери України, Франції, Німеччини і Росії домовилися про припинення вогню на Донбасі від 15 лютого, а також відведення важкого озброєння від лінії розмежування. Домовленості повністю не виконуються, сторони конфлікту обвинувачують одна одну в порушенні режиму припинення вогню.

XS
SM
MD
LG