Доступність посилання

ТОП новини

Міліція підтвердила, що вбивство юнака у Дніпродзержинську сталось на політичному ґрунті


Унаслідок конфлікту «на ґрунті політичної дискусії» у Дніпродзержинську загинув молодий хлопець. Інформацію про це підтвердили у відділі зв’язків з громадськістю обласної міліції Дніпропетровщини.

У міліції зазначають, що за скоєння вбивства працівники міліції затримали двох чоловіків та встановили обставини злочину.

За попередніми даними, зловмисники перебували у стані алкогольного сп’яніння.

«Близько 22:20 19 травня 2015 року чоловіки 38 та 45 років проходили повз площу імені Дзержинського. Там відпочивали молоді хлопці, з якими у нападників виникла сварка на політичну тему. Словесна перепалка переросла в бійку, під час якої один зі старших чоловіків витягнув ніж та наніс хлопцям ножові поранення. Внаслідок цих дій один молодий чоловік помер у реанімаційному відділенні лікарні, іншого потерпілого з пораненням грудної клітини госпіталізовано до хірургічного відділення», – повідомили в міліції.

Як поінформували в міліції, зараз затримані чоловіки перебувають у Заводському райвідділі міліції Дніпродзержинська.

У четвер Радіо Свобода також вдалось телефоном поспілкуватись з пораненим товаришем убитого юнака, який перебуває в лікарні.

«Сиділо дві компанії – ми і навпроти нас іще одна. Вони крикнули «Слава Україні!». Ми відповіли: «Героям слава!». А компанія, що проходила повз, крикнула: «Слава п…ам». Ми підійшли, щоб з’ясувати ситуацію. Один із них сказав, що в нього син в АТО воює. Я йому сказав: «Тим більше, хіба можна вживати такі слова!». Слово за слово спалахнула сварка, а потім бійка. Я біг геть, ближче до ЦУМу, а тоді помітив, що у мене поранення в груди. Нас з товаришем забрали до лікарні, ще в машині «швидкої» він посміхався, а тоді сказали, що його врятувати не вдалось – проникаюче поранення, пробита легеня. Зараз відбувається слідство. Хто мене вдарив, я не бачив, я тільки потім помітив поранення, схоже на ножове. Вони були напідпитку. Їх було троє – три чоловіка, а також дві жінки й дитина», – розповів Радіо Свобода поранений юнак.

Раніше у «Правому секторі» повідомили про убивство юнака в Дніпродзержинську з політичних мотивів.

XS
SM
MD
LG