Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко: необхідно прискорити темпи реформ


Петро Порошенко (©Shutterstock)
Петро Порошенко (©Shutterstock)

Президент України Петро Порошенко заявляє, що не задоволений темпами реформ і вважає, що потрібно прискорити темпи реформ. Про це він заявив на засіданні Національної ради реформ.

«Очікування щодо реформ у наших громадян і за кордоном дуже високі. Темпи реформ мене, як президента, абсолютно не задовольняють», – наголосив він.

«Має бути забезпечене максимально швидке проходження реформаторських ініціатив через уряд та Верховну Раду», – додав Порошенко.

Національна рада реформ на сьомому засіданні розглядає низку важливих питань, зокрема, питання про заходи з лібералізації візового режиму України і ЄС.

Очікується, що з питання реформи політики у сфері конкуренції, зокрема про заходи з демонополізації та розвитку конкурентного середовища доповість новопризначений голова Антимонопольного комітету Юрій Тєрєнтьєв, а міністр економічного розвитку та торгівлі Айварас Абромавичус доповість щодо стану реалізації реформи з дерегуляції.

У серпні указом президента створили Національну раду реформ. У документі зазначається, що рада реформ є спеціальним консультативно-дорадчим органом при президентові України з питань стратегічного планування, узгодження позицій щодо впровадження в Україні єдиної державної політики реформ та їх реалізації.

XS
SM
MD
LG