Доступність посилання

ТОП новини

У Донецьку до травматологічного центру привезли понад 60 поранених – лікар


Директор травматологічного центру у Донецьку Олександр Опріщенко заявляє, що через обстріли були поранені щонайменше 60 цивільних донеччан, один мирний житель помер.

«У нас 45 амбулаторних і 16 стаціонарних поранених, тобто тяжких. Це всі – і військові, і цивільні. Один мирний житель від отриманих травм помер», – повідомив він Радіо Свобода.

Раніше сепаратисти на своїх сайтах повідомляли про щонайменше 60 поранених, крім того, посилаючись на лікарів, повідомляють про 90 поранених, яких привезли в донецьку лікарню № 14.

Раніше штабі АТО повідомили, що вранці 3 червня сепаратисти зробили спробу прорватися у районі Донецька, зокрема вони почали масований обстріл позицій сил АТО у районі Мар’їнки і Красногорівки, в тому числі з важкого озброєння. У Генштабі згодом повідомили, що українські військові для зупинки наступу сепаратистів, попередивши міжнародних партнерів, були змушені застосувати артилерію.

За даними штабу АТО, унаслідок бойових дій біля Мар’їнки поранені семеро українських військових, у МВС повідомляють про одного загиблого та чотирьох поранених серед місцевих жителів.

Сепаратисти на своїх сайтах підтверджують бойові дії біля Мар’їнки. Едуард Басурін, який називає себе «заступником командувача корпусом Міністерства оборони ДНР» заявив, що бойовики не «ведуть наступальних дій, а просто застосовують адекватні заходи проти посилення геноциду народу Донбасу». Сепаратисти заявляють про 15 загиблих зі свого боку.

XS
SM
MD
LG