Доступність посилання

ТОП новини

МВС: Клюєва оголосили в розшук за матеріалами СБУ


Міністерство внутрішніх справ оголосило про розшук народного депутата Сергія Клюєва за матеріалами СБУ. Про це заявив начальник департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко.

За його словами, Клюєва було внесено у базу даних осіб, які переховуються від слідства, законно і на підставі матеріалів СБУ.

Сьогодні Служба безпеки України оголосила в розшук Сергія Клюєва. Інформація про розшук оприлюднена на сайті Міністерства внутрішніх справ в розділі «особи, які переховуються від органів прокуратури».

Проте згодом у СБУ заявили, що відомство не розслідує кримінальне провадження щодо Клюєва, тому СБУ не оголошувала його в розшук, і припустили, що сталася «технічна помилка» на сайті МВС.

3 червня Верховна Рада України позбавила депутатської недоторканності Сергія Клюєва і дала дозвіл на його притягнення до кримінальної відповідальності на запит Генеральної прокуратури. Тоді виконувач обов’язків генерального прокурора Володимир Гузир під час виступу у парламенті заявив, що Клюєва підозрюють за статтею «шахрайство» і «заволодіння бюджетними коштами». Клюєв ці звинувачення відкидає.

МВС: Клюєва оголосили в розшук за матеріалами СБУ
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:48 0:00

Пізно ввечері 3 червня прес-служба депутата повідомила, що прикордонники в аеропорту Бориспіль заборонили Клюєву вилетіти до Відня.

4 червня Клюєв не з’явився на допит у Генеральну прокуратуру.

Клюєв ще тиждень тому обіцяв не тікати з країни. Зараз його розшукує СБУ
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:34 0:00

XS
SM
MD
LG