Доступність посилання

ТОП новини

МВС: через пожежу на Київщині 1 загиблий, 14 поранених


Пожежники на місці займання, Васильківський район, Київська область, 8 червня 2015 року
Пожежники на місці займання, Васильківський район, Київська область, 8 червня 2015 року

Міністерство внутрішніх справ України повідомляє про одного загиблого і 14 поранених внаслідок пожежі й вибуху на нафтобазі у Київській області. Такі дані МВС станом на 12:00. Сім із постраждалих – працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

За повідомленням, потерпілим надають медичну допомогу.

«На даний час пожежа триває на 9 резервуарах. Гасіння полум’я триває. На місці події працюють рятувальники та працівники міліції», – додали в міліції.

(Відео користувача Youtube)

Пожежа на нафтобазі «БРСМ-нафта» під Васильковом на Київщині почалася 8 червня у другій половині дня. Протягом ночі рятувальникам не вдалося локалізувати вогонь. Вранці 9 червня на місці пожежі стався вибух.

За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, станом на 11:00 не встановлений зв’язок із трьома рятувальниками. У Міністерстві внутрішніх справ повідомили, що вчора від вогню постраждали чотири співробітники нафтобази, один із них згодом помер у лікарні.

МВС порушило справу за статтею «порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах або вибухонебезпечних цехах».

Серед причини пожежі розглядають грубі порушення правил зберігання нафтопродуктів, технічну складову і навмисний підпал.

XS
SM
MD
LG