Доступність посилання

ТОП новини

«Київавтодор» щоденно поливатиме дороги в столиці через пожежу на нафтобазі – КМДА


У Київській міській державній адміністрації заявляють, що «Київавтодор» щоденно поливатиме проїжджу частину столиці.

За повідомленням прес-служби КМДА, «Київавтодор» з 19:00 9 червня розпочав миття проїжджої частини столиці, протягом ночі 53 машини працювали в усіх районах міста, для миття доріг було використано 1889 кубічних метрів води.

Станом на 9:00 10 червня «Київавтодор»продовжують роботи з миття.

У КМДА зазначають, що полив здійснюватимуть щоденно, доки в цьому не мине потреба.

9 червня у КМДА повідомляли, щодослідження атмосферного повітря, які проводять в Києві, показують, що вміст у ньому речовин, які утворюються в процесах горіння, перевищує гранично допустимі концентрації. Водночас у ДСНС заявляли про відсутність токсичних продуктів у атмосфері.

Пожежа на нафтобазі «БРСМ-нафта» спалахнула 8 червня у другій половині дня, вранці 9 червня на місці займання стали вибухи. Нині пожежу локалізували, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков із посиланням на думку фахівців стверджує, що найбезпечніший варіант гасіння пожежі на нафтобазі під Києвом – «дати вигоріти».

МВС відкрило провадження за статтею «порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах або вибухонебезпечних цехах».

У МВС розглядають кілька версій причин пожежі: грубі порушення правил зберігання нафтопродуктів, навмисний підпал. У компанії «БРСМ-нафта» основною версією пожежі на нафтобазі називають навмисний підпал.


XS
SM
MD
LG