Доступність посилання

ТОП новини

З 11 червня «Дельта банк» починає виплати коштів вкладникам


З 11 червня «Дельта банк» починає виплати коштів вкладникам, повідомляє прес-служба фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

За даними фонду, виплати будуть здійснюватися вкладникам за договорами, строк дії яких закінчився до 3 березня цього року включно, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки).

Гроші вкладникам «Дельта Банку» будуть повертати 4 банки.

У фонді гарантування вкладів фізичних осіб зазначають, що банк для одержання відшкодування за вкладом визначається залежно від місця реєстрації за паспортом, зазначеного вкладниками при укладенні договору з «Дельта Банком».

Так, вкладники з місцем реєстрації проживання у Вінницькій, Донецькій, Івано-Франківській, Луганській, Рівненській, Сумській, Хмельницькій або Черкаській області зможуть одержати відшкодування в «Укргазбанку».

Вкладники Волинської, Дніпропетровської, Запорізької, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської, Херсонської та Чернівецької областей, а також вкладники-нерезиденти одержать відшкодування в «ПриватБанку».

Вкладникам Житомирської, Закарпатської, Львівської, Полтавської, Тернопільської, Харківської та Чернігівської областей виплати буде здійснювати державний «Укрексімбанк».

Вклади в Київській області та Києві буде виплачувати державний «Ощадбанк».

2 березня Нацбанк визнав неплатоспроможними «Дельта Банк».
За класифікацією НБУ на 1 січня 2015 року «Дельта Банк» займав 4-е місце і належав до першої групи банків (найбільші).

XS
SM
MD
LG