Доступність посилання

ТОП новини

МОЗ: у лікарнях перебувають 10 постраждалих під час пожежі на нафтобазі


Пожежники гасять вогонь на нафтобазі під Києвом, 10 червня 2015 року
Пожежники гасять вогонь на нафтобазі під Києвом, 10 червня 2015 року

Десять постраждалих у результаті пожежі на нафтобазі у Васильківському районі Київської області досі перебувають у лікарнях, чотирьом надали амбулаторну допомогу, повідомляє Міністерство охорони здоров’я.

У МОЗ нагадали, що чотири людини загинули внаслідок пожежі. Раніше в міліції повідомляли, що доля ще однієї людини, залізничника, наразі не відома.

На даний час пожежники продовжують гасити вогонь, який спалахнув на нафтобазі «БРСМ-нафта» 8 червня у другій половині дня.

МВС відкрило провадження за статтею «порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах або вибухонебезпечних цехах».

У МВС розглядають кілька версій причин масштабної пожежі на нафтобазі «БРСМ-нафта»: грубі порушення правил зберігання нафтопродуктів, навмисний підпал. Згодом у міліції повідомили, що, за результатами попереднього слідства з’ясували, що комплекс споруд для зберігання, перевантаження, відпуску нафти і нафтопродуктів, що належить компанії «БРСМ-нафта», був зведений без оформлення дозвільних документів і не вводився в експлуатацію належним чином.

У компанії «БРСМ-нафта» основною версією пожежі на нафтобазі називають навмисний підпал.

XS
SM
MD
LG