Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську волонтери збирають гроші для дітей із зони АТО


У Дніпропетровську волонтери збирають гроші для дітей із зони АТО
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:28 0:00

У Дніпропетровську, в Будинку вчених, волонтери організували доброчинну акцію на підтримку дітей, що постраждали внаслідок бойових дій на Донбасі, «Колискова для майбутнього».

У межах заходу ініціатори збирали кошти для дітей у населених пунктах на передовій.

Доброчинні пожертви можна було просто вкинути до скриньки або зробити внесок, купивши квиток на концерт, придбавши виріб на ярмарку, взявши участь у майстер-класі майстрів народної творчості.

За словами ініціатора акції Олени Павлової, всі зібрані кошти підуть на гуманітарну допомогу дітям із селища Гранітного Донецької області, що безпосередньо на лінії бойових дій.

«Зібрані гроші підуть на необхідні речі, харчі, одяг, медикаменти для дітей із селища Гранітного. Коли бачитимемо суму, ми ухвалюватимемо рішення, як саме витратити ці гроші. Під час схожої акції в Одесі ми назбирали 5 тисяч гривень, а у Вінниці – 20 тисяч гривень», – розповіла Радіо Свобода Олена Павлова.

На доброчинний захід також завітали три десятки дітей із прифронтового донецького містечка Красногорівка Мар’їнського району, яких волонтери привезли на відпочинок до Дніпропетровська. За словами дітей та їхніх педагогів, уже близько півроку мешканці їхнього міста живуть в умовах практично щоденних обстрілів.

У Дніпропетровську хлопчики та дівчатка із зони АТО взяли участь у майстер-класах із петриківського розпису та японського мистецтва прикрас для жіночих зачісок «кандзасі», а також відвідали концерт. Для них виступили дніпропетровські дитячі колективи та артисти-аматори. Відомі в місті чоловіки-татусі заспівали для малечі колискових пісень.

XS
SM
MD
LG