Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі з середини серпня почне працювати нова патрульна поліція − Саакашвілі


Вишкіл нової патрульної служби у Києві
Вишкіл нової патрульної служби у Києві

В Одесі з середини серпня почне працювати нова патрульна поліція.

Про це заявив голова обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі сьогодні на відкритті стратегічної сесії Одеського регіону.
«В Одесі в середині серпня буде нова патрульна поліція. У вівторок буде представлений новий глава Управління внутрішніх справ», − сказав Саакашвілі.
Він зазначив, що в даний час частина співробітників місцевої міліції беруть участь у рейдерських захопленнях, торгують наркотиками. За словами голови ОДА, він спілкувався, в тому числі, з власниками невеликих кафе і ресторанів, які розповіли йому про те, що відбувається. Підприємці зізнавались, що не відчувають себе захищеними і змушені платити «мзду за безпеку».
«Ви побачите, що до кінця літа цього всього не буде. Тут буде нова патрульна поліція, яка дуже сильно відрізнятиметься − за IQ, манерам і якістю роботи», − заявив Саакашвілі.
Він акцентував, що безпека – одна з найважливіших складових для успішного туризму і навів приклад Грузії, де туристичний потік зріс зі 100 тисяч осіб до майже 6 мільйонів.
В Одесі відбувається стратегічна сесія, присвячена розвитку даного регіону. У ній беруть участь понад 600 громадських активістів, експертів, підприємців, діячів культури, представників місцевого самоврядування регіону.

XS
SM
MD
LG