Доступність посилання

ТОП новини

Біля Трьохізбенки двоє військових загинули, ще двоє поранені – Москаль


Геннадій Москаль, голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації
Геннадій Москаль, голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль повідомляє, що в результаті обстрілів бойовиками неподалік Трьохізбенки загинули двоє військових, ще двоє поранені. Про це Геннадій Москаль повідомив на своєму сайті.

«Біля Кряківки (село, що входить до Трьохізбенської селищної ради на лінії фронту) відбувся бій між українськими військовими та диверсійно-розвідувальною групою бойовиків, що пробралася на контрольовану Україною територію з правого берега Сіверського Донця. На жаль, у результаті бою двоє українських бійців загинули. Ще двоє зазнали важких поранень, зараз вони перебувають у лікарні», – повідомив Москаль.

За його словами, напередодні упродовж дня й ночі активні бойові дії тривали майже по всій лінії розмежування в Луганській області. Ніч і ранок у самій Кряківці й Трьохізбенці минули без обстрілів, зауважив Москаль.

У прес-центрі АТО раніше повідомили, що біля Луганська під удари бойовиків потрапило Кримське, Станиця Луганська і Щастя.

Сепаратисти на своїх сайтах звинувачують сили АТО в обстрілах своїх позицій, поки оновленої інформації про ніч на Донбасі не надають.

XS
SM
MD
LG