Доступність посилання

ТОП новини

СБУ відправила спецгрупу для боротьби з корупцією в Одеській області


Маркіян Лубківський
Маркіян Лубківський

Служба безпеки України відправила спецгрупу центрального апарату для боротьби з корупцією в Одеську область. Про це на своїй сторінці в Facebook написав радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

«Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко в терміновому порядку відправив спецгрупу центрального апарату СБУ для боротьби з корупцією в місті Одесі й Одеській області та доручив вжити вичерпних заходів у координації з головою Одеської ОДА Михеїлом Саакашвілі», – повідомив він.

Лубківський додав, що Одеському управлінню СБУ доручено залучити всі сили і засоби та доповісти про результати боротьби з корупцією.

Раніше новопризначений голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив, що основним напрямком його роботи буде боротьба з корупцією та криміналом.

15 червня стало відомо, що голову СБУ Валентина Наливайченка можуть звільнити з займаної посади. У парламентській більшості немає одностайної позиції з цього питання, а президент ще не робив відповідного подання, проте у «Блоці Петра Порошенка» звільнення назвали неминучим. Однак відповідне подання до Ради не надходило.

XS
SM
MD
LG