Доступність посилання

ТОП новини

Обшуки в офісі медіахолдингу «Вести» проводять за рішенням суду – ДФС


Обшуки у приміщеннях медіахолдингу «Вести» проводяться на підставі ухвали суду, повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби.

За повідомленням, заяви про блокування працівниками Державної фіскальної служби України діяльності медіахолдингу «Вести» та протиправне проникнення до приміщень офісу без пред’явлення відповідних документів є безпідставними.

«Проведення даної слідчої (розшукової) дії здійснюється в рамках досудового слідства у кримінальному провадженні, розпочатому у квітні 2014 року за фактами ухилення від сплати податків, фіктивного підприємництва та легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, службовими особами компанії «Вісті Мас-Медіа», – йдеться у повідомленні.

У відомстві уточнюють, що сьогодні проводять два обшуки, у тому числі і нежитлового офісного приміщення компанії «Вісті Мас-Медіа» на площі Спортивній.

Раніше власник медіахолдингу «Вести» Ігор Гужва повідомив, що податкова міліція прийшла з обшуком в офіс медіахолдингу у Києві. В офіційній заяві медіахолдингу сказано, що представники податкової поліції не пред’явили документів і увірвалася в офіс, а юристів і адвокатів холдингу, інших працівників не пускають.

XS
SM
MD
LG