Доступність посилання

ТОП новини

700 бійців Нацгвардії боротимуться з диверсантами на Луганщині – генерал Науменко


700 бійців Національної гвардії України прибули до Сєверодонецька, де нині тимчасово розміщується Луганська обласна військово-цивільна адміністрація.

За словами начальника Головного управління МВС України в Луганській області Анатолія Науменка, вони надаватимуть місцевим міліціонерам допомогу в боротьбі з диверсійно-розвідувальними групами проросійських сепаратистів.

«Вони не патрулюватимуть місто, місто патрулюватиме міліція. Вони йдуть у «зеленку», що прилягає до Сіверського Дінця», – наголосив Науменко.

Відео Youtube-каналу Милиция Луганска

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль неодноразово повідомляв про диверсійно-розвідувальні групи угруповання «ЛНР», які проникають на контрольовану українською владою частину території Луганщини.

Зокрема, в середу, 3 червня, близько 7:00 в Луганській області на польовій дорозі між селами Капітанове і Новоохтирка під мінометний вогонь потрапив автомобіль ВАЗ-2107 з подружжям із села Кряківка. Загинули двоє пенсіонерів, що перебували в салоні, повідомляє сайт Геннадія Москаля.

За словами Москаля, місце обстрілу розташоване приблизно за 20 кілометрів на північ від річки Сіверський Донець, по якій проходить лінія розмежування.

XS
SM
MD
LG