Доступність посилання

ТОП новини

Шевченко звернувся до Генпрокурора з проханням перевірити звинувачення на його адресу


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Міністр екології та природних ресурсів України Ігор Шевченко звернувся до генерального прокурора Віктора Шокіна з проханням терміново перевірити звинувачення, які лунають на його адресу від деяких народних депутатів.

«Останнім часом з трибуни Верховної Ради і в ЗМІ стосовно мене, як міністра екології та природних ресурсів, звучать звинувачення у порушенні антикорупційного законодавства, зокрема, з боку народного депутата Олега Ляшка та Андрія Помазанова. У зв’язку з цим, звертаюся до вас з проханням провести термінову перевірку відомостей, що поширюються ними, ситуації і надати належну правову оцінку», – йдеться у зверненні, яке опублікував Шевченко на його сторінці в Facebook.

Минулого тижня лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що під час пожежі біля Василькова міністр екології був у відпустці в Ніцці та Монако. Міністр екології і природних ресурсів Ігор Шевченко підтверджує, що летів із Ніцци літаком народного депутата від групи «Воля народу» Олександра Онищенка, проте не вбачає в цьому корупції.

Згодом уряд вирішив провести перевірку фактів щодо наявності корупційних правопорушень у діях міністра екології і природних ресурсів Ігоря Шевченка. Сьогодні прем’єр Арсеній Яценюк звернувся до Ради з проханням звільнити Шевченка.

Міністр екології: полетіти на літаку народного депутата – це не корупція
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:23 0:00

XS
SM
MD
LG