Доступність посилання

ТОП новини

АТО: більшість обстрілів бойовиками за минулу добу фіксували біля Донецька


©Shutterstock
©Shutterstock

У прес-центрі АТО у п’ятницю вранці повідомляють про численні факти порушення бойовиками режиму тиші та збройні провокації. Про це йдеться у повідомленні прес-центру у Фейсбуку.

«За минулу добу російсько-терористичні війська 86 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. 50 – в районі Донецька. Під щільним вогнем кремлівських найманців залишаються Піски, Опитне та Мар’їнка. Їх постійно обстрілюють із 82 та 120-міліметрових мінометів, бойових машин піхоти, стрілецької зброї та гранатометів, працюють також ворожі снайпери. На Луганщині було гаряче біля Щастя, Новотошківки, Станиці Луганської. Там бойовики били із заборонених мінометів та іншого озброєння. Ввечері по Широкиному бойовики активно гатили із заборонених мінськими домовленостями 152-міліметрових гаубиць й мінометів калібру 120 міліметрів, а також влаштовували збройні провокації із застосуванням стрілецької зброї. Після півночі важка ворожа артилерія в районі Маріуполя вдарила по Гранітному», – мовиться в повідомленні.

За даними штабу АТО, з початку поточної доби бойовики здійснили більш як десяток обстрілів.

Оновлена інформація на сайтах сепаратистів про минулу ніч на Донбасі відсутня. Бойовики, втім, традиційно звинувачують українську сторону в порушенні режиму тиші та невиконанні мінських домовленостей від лютого цього року.

XS
SM
MD
LG