Доступність посилання

ТОП новини

Керчан зобов’язали місяць прибирати вулиці, дороги, парки і будмайданчика


Керч
Керч

У Керчі місцевих жителів зобов’язали прибирати місто, ліквідувати стихійні звалища, наводити лад на будмайданчиках, чистити дороги і виконувати інші роботи у рамках «місячника чистоти», який оголосила адміністрація міста. Як повідомдяє «Крим.Реалії», відповідну постанову підписав «голова адміністрації міста» Сергій Писарєв.

У документі, повний текст якого опублікований на офіційному сайті окупаційної міської адміністрації, йдеться, що місячник чистоти і санітарного порядку проходитиме у Керчі з липня до 1 серпня. Постановою встановлено, що по п’ятницях єдиний санітарний день для проведення робіт з прибирання Керчі.

Начальникам підприємств, установ та організацій усіх форм власності, а також підприємцям Керчі необхідно організувати роботу трудових колективів.

Від мешканців міста у рамках «місячника чистоти» очікують роботи з наведення санітарного порядку на ринках, ліквідації стихійних сміттєзвалищ на територіях районів і наведення порядку на будівельних майданчиках.

У той же час, силовикам рекомендовано проводити рейди з контролю чистоти і, у разі необхідності, притягувати порушників до адміністративної відповідальності.

XS
SM
MD
LG