Доступність посилання

ТОП новини

У Харкові внаслідок нападу на працівників поштової служби загинули троє людей


10 липня близько 8:40 у Харкові стався розбійний напад на інкасаторський автомобіль, що перевозив гроші однієї з поштових служб. За попередньою інформацією, загинули троє людей, повідомив у Facebook народний депутат, член колегії Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко.

«У Харкові введений план перехоплення. На місці працює слідчо-оперативна група», – повідомив Геращенко.

Він просить усіх свідків трагедії допомогти слідству.

«Однією з головних версій буде те, що це зробила та ж група невідомих осіб, яка раніше вже чотири рази грабувала і вбивала інкасаторів і досі залишилася нерозкритою», – написав колишній радник голови МВС Арсена Авакова.

Відділ зв’язків із громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області уточнює, що повідомлення про подію, яка сталася на вулиці Ньютона, надійшло до міліції о 8:00. У поштовому автомобілі загинули троє працівників, які перевозили матеріальні цінності.

«Невідомий чоловік, озброєний автоматом, здійснив кілька пострілів у бік працівників пошти, в результаті чого вони зазнали смертельних поранень. Нападник переклав кілька мішків до свого автомобіля та зник у невідомому напрямку», – мовиться в повідомленні правоохоронців.

Працівники харківської міліції вживають заходів для затримання зловмисника.

XS
SM
MD
LG