Доступність посилання

ТОП новини

На Луганщині двоє військових підірвалися на розтяжці – МВС


У районі села Новотошківка Попаснянського району Лущанщини на розтяжці підірвалися двоє військовослужбовців Збройних сил України, повідомляє управління МВС у Луганській області.

Поранених шпиталізували. За повідомленням, інцидент стався 12 липня.

Крім того, за даними міліції, протягом доби бойовики з мінометів, гранатометів обстрілювали підконтрольну Україні територію Луганської області. «Зі сторони села Жолобок (підконтрольного «ЛНР») бойовики з мінометів, гранатометів та снайперських гвинтівок обстрілювали територію поблизу селища Донецький; зі сторони села Красний Лиман, Сміле і селища Слов’яносербськ (підконтрольних «ЛНР») бойовики з мінометів та гранатометів обстрілювали село Трьохізбенка; зі сторони пам’ятника князю Ігорю (підконтрольної «ЛНР») бойовики з гранатометів обстрілювали селище Станиця-Луганська», – заявили в МВС.

Інформації про жертви через ці обстріли не надходило, йдеться в повідомленні.

Луганські сепаратисти на своїх сайтах звинувачують українських військових в обстрілах своїх позицій, зокрема у Первомайську. Про жертви чи поранених вони не повідомляють.

Угоди, досягнуті в Мінську в лютому, передбачають припинення вогню на сході України, відновлення контролю за кордоном і відведення важкого озброєння. Водночас бої на Донбасі тривають, сторони звинувачують у порушенні перемир’я одна одну.

XS
SM
MD
LG