Доступність посилання

ТОП новини

Про запровадження надзвичайного стану на Закарпатті не йдеться – Губаль


Військові на виїзді з Мукачевого, 13 липня 2015 року
Військові на виїзді з Мукачевого, 13 липня 2015 року

Про запровадження надзвичайного стану на Закарпатті не йдеться і не йшлося, ситуація в області під контролем, заявляє голова Закарпатської обласної державної адміністрації Василь Губаль.

За його словами, у Мукачевому і загалом по всій Закарпатській області ситуація є контрольованою, загрози життю людей немає.

«Завдяки силовикам нам вдалося взяти ситуацію під контроль по всій області», – додав голова Закарпатської ОДА.

За його словами, у Мукачевому підприємства та держустанови працюють у звичномурежимі, обмежень прав людей немає, протенавколо міста посилені блокпости, а також на всіх в’їздах та виїздах з Закарпатської області.

Правоохоронцям відомі всі учасники інциденту, додав голова Закарпатської ОДА.

11 липня вдень у Мукачевому виникла перестрілка. За повідомленнями місцевих ЗМІ, конфлікт виник між «Правим сектором» та людьми з оточення депутата Верховної Ради Михайла Ланьо. Загинули щонайменше троє людей, поранених – близько десятка.
За даними МВС та СБУ, у Закарпатській області триває спецоперація «із блокування, роззброєння і затримання банди, яка здійснила напад на цивільний об’єкт у Мукачевому».

Генеральна прокуратура створила спільну з СБУ й МВС слідчо-оперативну групу, що веде розслідування у кримінальному провадженні, порушеному за статтями про створення злочинної організації і про терористичний акт.

11 та 12 липня у низці міст проходили акції протесту проти дій правоохоронців у Мукачевому.

XS
SM
MD
LG