Доступність посилання

ТОП новини

У Львові посилили патрулювання міста


Слідчі на місці одного з вибухів, Львів, 14 липня 2015 року
Слідчі на місці одного з вибухів, Львів, 14 липня 2015 року

У зв’язку з вибухами у двох відділках міліції у Львові правоохоронці посилили патрулювання спільно з громадськими формуваннями. Керінвик головного управління МВС у Львівській області Дмитро Загарія просить громадян допомогти працівникам міліції і негайно інформувати про виявлені підозрілі предмети.

Міський голова Львова Андрій Садовий закликав жителів до пильності. Ситуацію у місті він пов’язує з воєнним конфліктом на Донбасі і спробою дестабілізувати ситуацію на заході країни.

«Сьогодні у Львові трапились два терористичні акти. Багато є питань, з чим ми їх пов’язуємо. Безперечно, це агресія Росії до України, а також елементи диверсійної роботи. Максимально важливо, щоб ми були злагоджені та якісно поінформовані. Сьогодні ми разом із громадськістю будемо координувати свою роботу щодо допомоги міліції. Тому головне – це мати стриманість і витримку», – наголосив міський голова.

Сьогодні о 9-й і о 10-й годині ранку внаслідок вибухів при вході в опорні пункти міліції були поранені двоє дільничних міліціонерів – 24-річний чоловік-офіцер і 31-річна жінка-правоохоронець. Обоє перебувають у лікарні. Жінка без свідомості. Стало відомо, що вона сама виховує дитину. У чоловіка поранення середньої тяжкості.

На місці вибуху знайшли запобіжну скобу від гранати РГД-5. Слідчі дії тривають і правоохоронці разом з громадськими активістами шукають причетних.

XS
SM
MD
LG