Доступність посилання

ТОП новини

В Одеській області побили одного з лідерів місцевого Євромадану Юсова


Андрій Юсов
Андрій Юсов

В Одеській області побили одного з лідерів місцевого Євромайдану, керівника Одеської обласної організації партії «УДАР» Андрія Юсова. Про це у Facebook написала дружина активіста Іванна Юсова.

За її даними, в ніч на 19 липня на них напала група молодих людей, коли вони гуляли набережною у селищі Затока. Зловмисники, які впізнали Юсова, підійшли з вигуком: «Слава Україні!». «Коли ми відповіли, запитали у Андрія, чи справді він Юсов, накинулися на нього, намагаючись збити з ніг, били по голові та тулубу, погрожували вбити... Їх було не менше шести», − написала Юсова.

Вона стверджує, що подружжю вдалося відбитися «за допомоги небайдужих перехожих, а не міліції». Інцидент стався, як зазначає Юсова, після того, як подружжя поспілкувалися з групою одеських «євромайданівців», які підійшли до них привітатися, «тобто, нас ідентифікували і пішли за нами, коли ми залишилися одні».

Юсова написала, що вночі вони подали відповідну заяву у правоохоронні органи.

19 вересня 2014 року зловмисник завдав три вогнепальні поранення місцевому жителю, якого переплутав з його сусідом, Юсовим.

XS
SM
MD
LG