Доступність посилання

ТОП новини

МВС: бойовики на Донеччині обстріляли автомобіль, поранені три людини


У Мар’їнському районі Донеччини бойовики обстріляли автомобіль, внаслідок чого три людини поранені, повідомляє управління МВС у Донецькій області.

«З осколковими пораненнями різного ступеня тяжкості дівчина 1995 року народження і два чоловіки 1967 і 1989 років народження доставлені до лікарні міста Курахово», – йдеться в повідомленні.

За даними міліції, автомобіль з двома жителями Курахова і дівчиною з Донецька, який рухався з окупованої території до Курахова, був обстріляний на трасі Донецьк-Запоріжжя близько 11:30 20 липня.

«Громадяни проїхали останній блокпост «ДНР». Бойовики пропустили автомобіль і навздогін відкрили вогонь по території. Машина потрапила під обстріл на під’їзді до блокпоста ВСУ», – повідомили в управлінні МВС.

Міліція відкрила кримінальне провадження за статтею «замах на вчинення навмисного вбивства».

Раніше сьогодні прес-служба Донецької обласної військово-цивільної адміністрації повідомила, що за минулу добу в зоні АТО внаслідок обстрілів бойовиків загинули двоє і поранені шестеро цивільних жителів.

Сепаратисти на своїх сайтах звинувачують українських військових в обстрілах. Зокрема, луганські сепаратисти заявили, що через обстріл району пам’ятника князю Ігорю з боку Станиці Луганської ввечері 19 липня були поранені дві людини. Сепаратисти не уточнюють, чи поранені є цивільними, чи бойовиками. Донецькі сепаратисти заявляють про загибель шести цивільних і поранення 11 за минулий тиждень.

XS
SM
MD
LG