Доступність посилання

ТОП новини

Депутати від Радикальної партії прийшли в приймальню до Шокіна


Олег Ляшко
Олег Ляшко

Десять депутатів від Радикальної партії чекають на генерального прокурора Віктора Шокіна в приймальні ГПУ. Про це на Facebook написав лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

«Сам Шокін від нас ховається. Одна з його помічниць груддю лягла на двері кабінету Шокіна. Секретарка відмовляється повідомити, де Шокін і коли буде», – написав Ляшко.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко і кілька народних депутатів прибули до Генеральної прокуратури України, щоб вимагати відставки генпрокурора, припинення залякування парламентаріїв, притягнення до відповідальності винних у сепаратизмі і звільнення політв’язнів.

Під будівлею ГПУ зібралися прихильники Радикальної партії, які вигукують гасла з критикою діяльності Генпрокуратури і президента України Петра Порошенка.

Віктор Шокін 21 липня повідомив, що вніс до Верховної Ради подання на затримання і арешт одного із народних депутатів з парламентської коаліції, однак не озвучив прізвища.

Згодом Ляшко заявив, що генпрокурор подав до Верховної Ради подання на притягнення до кримінальної відповідальності його заступника, депутата Андрія Лозового.

XS
SM
MD
LG