Доступність посилання

ТОП новини

Депардьє про Білорусь: у вас хороше молоко і гарні жінки


Французький актор з російським паспортом Жерар Депардьє
Французький актор з російським паспортом Жерар Депардьє

Французький актор з російським паспортом Жерар Депардьє у середу, 22 липня, відвідав Білорусь.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, офіційно Депардьє прибув до Білорусі у рамках роботи над проектом «Нормандія-Неман» – спільним фільмом кінематографістів Білорусії, Росії та Франції. Він поклав квіти до Кургану Слави та відвідав розташоване поруч з Курганом сільгосппідприємство «Озеріцький-Агро», яке багато хто називає зразково-показовим.

«Я волію складати думку про країни не з чиїхось слів, а побувавши у ній особисто. Про Білорусь я багато чого дізнався, коли був у сусідній Росії. Мені сказали: а Ви знаєте, що президент Олександр Лукашенко на минулих виборів набрав понад 80 відсотків підтримки? Багатьох в Європі це дивує, а я вирішив переконатися в усьому сам. Взагалі, вважаю, що Білорусь давно варто взяти в європейську сім’ю країн», – сказав Депардьє.

За словами Депардьє, в Білорусії йому сподобалися природа і жінки.

«У вас красиві жінки, хороше молоко і гарне м’ясо. Це те, що потрібно для такого бичка, як я», – заявив актор і пообіцяв повернутися.

Колишній французький громадянин – Депардьє – неодноразово заявляв, що з російським президентом Володимиром Путіним у нього багато спільного. Минулого року у Ризі актор заявив, що «Україна є частиною Росії».

XS
SM
MD
LG