Доступність посилання

ТОП новини

Голова КСУ перебуває в реанімації після ДТП – прес-служба суду


Голова Конституційного Суду України Юрій Баулін, який напередодні потрапив у ДТП в Полтавській області, зараз перебуває в реанімаційному відділенні однієї з лікарень області. Про це з посиланням на співробітника прес-служби КСУ передає «Інтерфакс-Україна».

«Черепно-мозкова травма, рвані рани голови та ніг. Перебуває в першій міській клінічній лікарні… Його стан стабільний, інших подробиць немає. Міліція проводить розслідування», – заявили в прес-службі.

Полтавське обласне управління міліції повідомило раніше про автомобільну аварію на трасі «Київ-Харків», в результаті якої напередодні ввечері двоє людей загинули і двоє травмовані. Водночас правоохоронці не коментували слова очевидців ДТП про те, що серед травмованих був і голова Конституційного суду України Юрій Баулін.

За попередніми даними, ДТП сталося близько 20-ї години вечора 26 липня, водій легковика «Toyota Camry» зіткнувся із автомобілем «Nissan», водій якого і пасажир загинули, що двоє осіб з цього авто травмовані. Також травмовані водій та пасажир автомобіля «Toyota Camry». Повідомляється, що в «Toyota Camry» якраз і їхав голова КСУ.

XS
SM
MD
LG