Доступність посилання

ТОП новини

Офіс «Опозиційного блоку» у Харкові закидали петардами і камінням


На вулиці Скрипника у Харкові група невідомих закидала офіс, в якому розташовується приймальня народного депутата від «Опозиційного блоку» Михайла Добкіна, петардами і камінням, а також розбила вікна в мікроавтобусі, що стояв поблизу будівлі. Про це повідомляє управління МВС України в Харківській області. Ніхто не постраждав, додали в міліції.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, на даний час місце події оточене правоохоронцями, які близько нікого не підпускають.

Перед сутичкою прихильники «Опозиційного блоку» пікетували управління Міністерства юстиції в місті, неподалік від офісу «Опозиційного блоку». Демонстранти вимагали зареєструвати обласну організацію партії, щоб вона могла брати участь у місцевих виборах, запланованих на осінь.

(Відео користувача Youtube)

На місце пікету приїхали і проукраїнські активісти, зокрема з «Правого сектору», «Громадської варти». Згодом усі активісти перемістилися під стіни офісу ПР, де і почалася штовханина.

В «Опозиційному блоці» заявили, що, крім нападу на партійний офіс, невідомі в балаклавах викрали їхнього активіста. Вони закликали правоохоронні органи «зупинити цей шабаш і свавілля, знайти викрадену людину, забезпечити захист мирних громадян і покарати винних». Про викрадення людини в міліції нічого не повідомляють.

«Опозиційний блок» минулого тижня анонсував початок акцій протесту проти відмови територіального управління Міністерства юстиції в Харківській області зареєструвати обласну організацію.

Місцеві вибори в Україні заплановані на 25 жовтня 2015 року.

XS
SM
MD
LG