Доступність посилання

ТОП новини

У Запоріжжі проходить кампанія з протидії дискримінації представників ЛГБТ-спільноти


Білборд у Запоріжжі
Білборд у Запоріжжі

У Запоріжжі благодійний фонд «Гендер Зед» поширив соціальну рекламу, покликану привернути увагу до питань дискримінації представників ЛГБТ-спільноти.

На бордах зображено молодих чоловіків та жінок, борди з написами«Я тебе дуже люблю» і «Я тебе також люблю», де слово «люблю» замінено на символічне зображення серця у кольорах веселки.

«Головна наша мета – викликати дискусію у суспільстві. Розуміємо, що буває різна – позитивна, негативна. Останні два роки Україна живе в негативі, постійні новини про насилля. Рівень насилля дуже високий, тому ми хотіли закликати всіх запоріжців бути толерантними, поважати один одного, не вдаватися до насилля, бо це не метод доказувати свою правоту і авжеж показати проблему замовчування насилля, дискримінації над такою частиною суспільства як ЛГБТ-спільнота», – розповів про мету акції директор благодійного фонду «Гендер Зед» Ростислав Мілевський.

В рамках інформаційної кампанії в Запоріжжі також проведуть роз’яснювальну акцію у вигляді відкритого екзамену для бажаючих щодо знань прав людини, зокрема людей з ВІЛ, жінок, представників секс-меншин.

XS
SM
MD
LG