Доступність посилання

ТОП новини

Денисенко про сутички у Харкові: перед нами розіграли спектакль


Вадим Денисенко
Вадим Денисенко

Народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Вадим Денисенко вважає вчорашні сутички в Харкові «спектаклем». Про це він сказав в ефірі Радіо Свобода, коментуючи бійку у центрі Харкова.

«Ми все прекрасно розуміємо. Було 15-20 активних людей. Що таке найняти 15-20 активних людей? Скільки це коштує? 2 тисячі доларів? Це невеликі гроші. Якщо логіка моя правильна. Перед нами, на мою думку, розіграли спектакль, щоб ми говорили, як страшно переслідують «Опозиційний блок», – заявив Денисенко.

Він також сумнівається, що «Опозиційний блок» не піде на вибори у Харківській області.

За його словами, у членів «Опозиційного блоку» є чимало можливостей брати участь у місцевих виборах від інших партій, зокрема використовуючи «Партію регіонів».

Напередодні у Харкові група невідомих закидала офіс, в якому розташовується приймальня народного депутата від «Опозиційного блоку» Михайла Добкіна, петардами і камінням, а також пошкодила мікроавтобус, що стояв поблизу будівлі. Перед сутичкою прихильники «Опозиційного блоку» пікетували управління Міністерства юстиції в місті, неподалік від офісу «Опозиційного блоку». Учасники акції вимагали зареєструвати обласну організацію партії, щоб вона могла брати участь у місцевих виборах, запланованих на 25 жовтня.

На місце пікету приїхали і проукраїнські активісти, зокрема з «Правого сектору», «Громадської варти». Згодом усі активісти перемістилися під стіни офісу партії, де і почалася штовханина.

«Опозиційний блок» минулого тижня анонсував початок акцій протесту проти відмови територіального управління Міністерства юстиції в Харківській області зареєструвати обласну організацію.

XS
SM
MD
LG