Доступність посилання

ТОП новини

У Кремлі заявляють, що не пропонували обміняти Савченко на коридор до Криму


Дмитро Пєсков
Дмитро Пєсков

Речник президента Росії Дмитро Пєсков спростував інформацію про те, що російська влада пропонувала звільнити українську льотчицю, народного депутата Надію Савченко в обмін на створення транспортного коридору до Криму з Росії через українську територію.

«Із цим питанням треба звертатися до того, хто запускає такі чутки. Надія Савченко перебуває під слідством, буде суд, і він визначить її провину», – заявив він.

Пєсков також заявив, що йому невідомо про обговорення Росією й Україною питання щодо створення транспортного коридору до Криму українською територію.

Напередодні радник глави Служби безпеки України Юрій Тандіт в ефірі «Громадського ТБ» заявив, що особи, близькі до російського президента, пропонували звільнити Савченко в обмін на створення шляхопроводу від Ростова-на-Дону до Криму.

У Росії Надію Савченко звинувачують у вбивстві російських журналістів та незаконному перетині кордону. Вона всі звинувачення відкидає. Захист Савченко оприлюднив докази її непричетності до інкримінованих злочинів.

XS
SM
MD
LG