Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко зустрівся з делегацією Конгресу США на чолі з Ненсі Пелосі


Президент України Петро Порошенко провів зустріч з делегацією Конгресу США на чолі з лідером демократичної меншості у Палаті представників Ненсі Пелосі. Про це інформує офіційний сайт голови держави.

Президент України відзначив важливість сигналів, наданих президентом США Бараком Обамою під час церемонії вручення вірчих грамот послом України в США Валерієм Чалим, які демонструють незмінну солідарність американського народу з нашою державою», – ідеться в повідомленні.

Порошенко «особливо відзначив вагому роль Конгресу США у підтримці незалежності та суверенітету України, наданні допомоги нашій державі у зміцненні її обороноздатності, впровадженні внутрішніх реформ та стабілізації економічної ситуації».

Президент також говорив про активніше залучення американських фахівців для боротьби з відмивання «брудних грошей».

Голова делегації Конгресу США Ненсі Пелосі висловила слова солідарності американського народу з Україною та запевнила в подальшій підтримці Сполученими Штатами боротьби українців за незалежність та територіальну цілісність.

Під час візиту в Україну Ненсі Пелосі разом із членами делегації також вшанувала пам’ять Героїв Небесної Сотні, провела дискусії з політиками, бізнесменами та представниками громадянського суспільства. Темою розмов були необхідні Україні реформи в політичній, економічній та енергетичній сферах.

XS
SM
MD
LG