Доступність посилання

ТОП новини

Троє військових поранені в Луганській області – влада


Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 6 серпня 2015 року
Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 6 серпня 2015 року

Троє військовослужбовців були поранені внаслідок обстрілу бойовиками Щастя на Луганщині, повідомляє обласна військово-цивільна адміністрація.

За повідомленням, поранені бійці 92-ї окремої механізованої бригади: радіотелефоніст, снайпер і гранатометник, їх шпиталізували. Обстріл стався минулої ночі.

Як повідомили в обладміністрації, також була обстріляна Станиця Луганська, Золоте-3 і Попасна.

«За останню добу обстріли Луганської області різко посилилися. У Попасній у радіусі 1,5 кілометра від пошкоджених житлових будинків не було жодного військовослужбовця. Це свідчить про те, що терористи просто забули про мінські угоди», – сказав голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Луганські бойовики, зі свого боку, звинувачують сили АТО в обстрілах. За їхніми словами, були обстріляні місто Первомайськ і селище Калинове, де загинула одна людина.

Угоди, досягнуті в Мінську в лютому, передбачають припинення вогню на сході України, відновлення контролю за кордоном і відведення важкого озброєння. Водночас бої на Донбасі тривають, сторони звинувачують у порушенні перемир’я одна одну.

XS
SM
MD
LG