Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко підписав указ про утворення низки військово-цивільних адміністрацій на Донеччині


Петро Порошенко підписує закон, архівне фото
Петро Порошенко підписує закон, архівне фото

Президент України Петро Порошенко підписав указ про утворення низки військово-цивільних адміністрацій у Донецькій області.

Як повідомляє прес-служба президента, відповідно до указу № 469/2015, формуються Першотравнева районна військово-цивільна адміністрація Донецької області, військово-цивільні адміністрації міста Мар’їнка та села Побєда Мар’їнського району Донецької області, також військово-цивільні адміністрації створюються у селах Комінтернове, Водяне та Заїченко Волноваського району Донецької області.

Рада національної безпеки і оборони та її секретар мають забезпечити невідкладний розгляд питання щодо призначення керівників військово- цивільних адміністрацій цих населених пунктів.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

У березні цього року президент України Петро Порошенко підписав указ, яким були утворені Донецька та Луганська обласні військово-цивільні адміністрації.

Згідно з законом, військово-цивільні адміністрації як тимчасові державні органи, що діють у складі Антитерористичного центру при СБУ і призначені для забезпечення дії Конституції та законів України, забезпечують безпеку і нормалізацію життєдіяльності населення в зоні АТО.

XS
SM
MD
LG