Доступність посилання

ТОП новини

Через обстріли бойовиками Щастя поранені двоє українських військових – Луганська ОВЦА


Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

В результаті обстрілу бойовиками блокпоста у місті Щастя Луганської області поранено двох військовослужбовців Збройних сил України. Про це йдеться в повідомленні Луганської обласної військово-цивільної адміністрації (ОВЦА) на сторінці у Фейсбуку.

«У місті Щастя у результаті обстрілу блокпосту були поранені 2 військовослужбовці 92-ї бригади ЗСУ з Сумської та Харківської областей», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється також про обстріли з вечора п’ятниці і до півночі суботи Станиці Луганської, Троїцького, Попасної, Новотошківки. В прес-службі ОВЦА кажуть про застосування мінометів під час обстрілів. Раніше в прес-центрі АТО казали, що бойовики за останні години на луганському напрямку здебільшого використовували стрілецьку зброю. Водночас сепаратисти в обстрілах звинувачують українську сторону: найбільше нарікають на загострення ситуації на донецькому напрямку.

Угоди, досягнуті в Мінську в лютому, передбачають припинення вогню на сході України, відновлення контролю за кордоном і відведення важкого озброєння. Водночас бої на Донбасі тривають, сторони звинувачують у порушенні перемир’я одна одну.

XS
SM
MD
LG