Доступність посилання

ТОП новини

Президент вирішив звільнити голову райдержадміністрації за негідну поведінку


(архівне фото)
(архівне фото)

Президент України Петро Порошенко вирішив звільнити голову Первомайської районної державної адміністрації Миколаївської області Віктора Сироту за негідну поведінку, повідомила прес-служба голови держави.

Самого розпорядження про звільнення на сайті президента на цей час іще немає.

Віктор Сирота викликав хвилю критики попередніми днями після того, як він, за повідомленнями, з лайкою погрожував звільненням працівникам спецпідрозділу ДАІ «Кобра», що зупинили його авто за перевищення швидкості. Викликаний на місце події наряд міліції міста Первомайська відпустив затриманих.

В інтернеті також був оприлюднений відеозапис події.

Обережно, непристойна лексика!

Відео: НикВести

Як написав тоді у фейсбуці народний депутат, член колегії Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко, оснащення патрульних і працівників спецпідрозділів поліції нагрудними відеокамерами «унеможливлює безкарне хамство на адресу працівників поліції».

За його словами, він написав подання президентові Петрові Порошенку і голові Миколаївської обласної держадміністрації Вадимові Мерикову з вимогою негайно звільнити Віктора Сироту з посади голови РДА «за порушення присяги державного службовця і підрив авторитету органів державної влади».

Віктор Сирота очолив Первомайську райдержадміністрацію в жовтні 2014 року, коли Петро Порошенко призначив його виконувати обов’язки голови РДА, а в лютому 2015-го він став постійним головою.

XS
SM
MD
LG