Доступність посилання

ТОП новини

На Донеччині у Волноваському районі сталася ДТП з військовими, є загиблий – ДАІ


У Волноваському районі на Донеччині сталася ДТП з військовими, в результаті якої загинула одна людина, двоє отримали поранення. Про це повідомляє прес-служба Державної автомобільної інспекції в Донецькій області.

«12 серпня о 17:20 біля селища Новоселівка Волноваського району перекинувся автомобіль з військослужбовцями. За попередніми даними, водій автомобіля «Міцубісі Паджеро» не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини та перекинувся», – йдеться у повідомленні.

У ДАІ зазначають, що внаслідок ДТП пасажир автівки від отриманих травм помер на місці, водій та інший пасажир доставлені до медичного закладу.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за частиною 2 стаття 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

Напередодні у Міністерстві оборони України повідомляли про ДТП за участю військового автомобіля ЗІЛ-130, яка сталася 9 серпня у селі Георгіївка Марʼїнського району Донецької області. Унаслідок ДТП загинула одна людина.

XS
SM
MD
LG