Доступність посилання

ТОП новини

У Росії проводять масштабні військові навчання


Ілюстраційне фото
Ілюстраційне фото

Міністерство оборони Росії оголосило про початок масштабних військових навчань в декількох регіонах від 24 серпня.

«Практичні дії пройдуть з 24 по 29 серпня 2015 року на території шести суб’єктів Російської Федерації в зоні відповідальності Західного і Центрального військових округів», – йдеться в повідомленні.

За інформацією відомства, метою навчань є «перевірка ступеня готовності органів військового управління, з’єднань і військових частин до проведення заходів всебічного забезпечення, вдосконалення алгоритмів роботи органів військового управління, практичне відпрацювання питань матеріально-технічного, інженерного, морально-психологічного забезпечення, а також організації зв’язку, радіаційного, хімічного і біологічного захисту при розгортанні, перегрупуванні і застосуванні угруповання військ».

23 серпня військові країн-членів Організації Договору про колективну безпеку, в якій провідну роль відіграє Росія, почали шестиденні навчання неподалік кордонів члена НАТО Естонії.

У зв’язку з агресією Росії проти України, відносини Заходу з Москвою різко напружилися. І Росія, і країни НАТО почали проводити все нові військові навчання неподалік кордонів одне одного.

XS
SM
MD
LG