Доступність посилання

ТОП новини

На Донеччині за добу поранені четверо цивільних – влада


Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 4 вересня 2015 року
Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 4 вересня 2015 року

Влада Донецької області повідомляє про поранення минулої доби на Донеччині чотирьох цивільних.

Як мовиться в повідомленні Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Донецькій області, двоє громадян були поранені внаслідок вибуху невідомого предмета в Дзержинську.

«Потерпілий 1988 року народження доправлений до травматологічного відділення Центральної міської лікарні Дзержинська з діагнозом «осколкове поранення лівої гомілки, живота і голови». Стан середньої тяжкості. Другий постраждалий 1990 року народження доправлений до лікарні Дзержинська з діагнозом «осколкові поранення передньої черевної стінки». Його стан задовільний», – мовиться в повідомленні.

За даними міліції, вибух стався під час займання побутового сміття. Люди постраждали, намагаючись загасити пожежу.

Крім того, Донецька обласна військово-цивільна адміністрація повідомила, що ще двоє цивільних потрапили до лікарні через підрив на розтяжці

«Мешканця Волновахи з мінно-вибуховими пораненнями госпіталізовано до реанімаційного відділення центральної районної лікарні. Ще одного постраждалого (місто Курахове), який підірвався у полі на розтяжці, госпіталізовано до травматологічного відділення центральної районної лікарні (Волноваха)», – мовиться в повідомленні.

26 серпня у Мінську відбулися зустрічі Тристоронньої контактної групи та чотирьох робочих підгруп. Як повідомив представник ОБСЄ у контактній групі Мартін Сайдік, переговорники на зустрічі у Мінську висловили намір забезпечити тривале припинення вогню на Донбасі з 1 вересня.

1 вересня відбулася відеоконференція тристоронньої контактної групи за участю сепаратистів Донбасу, усі учасники онлайн-зустрічі підтвердили: на час розмови обидві сторони повністю дотримувалися режиму припинення вогню.

Останнім часом сторони конфлікту на Донбасі повідомляли про зменшення випадків порушення режиму припинення вогню.

XS
SM
MD
LG