Доступність посилання

ТОП новини

Суд не задовольнив позову Мельничука проти Генпрокурора про захист та гідності


Сергій Мельничук
Сергій Мельничук

Печерський районний суд Києва відмовив народному депутату України, екс-командиру добровольчого батальйону «Айдар» Сергію Мельничуку у задоволенні позову до Генпрокурора Віктора Шокіна про захист честі, гідності та ділової репутації.

Відповідне рішення може бути оскарженим протягом 10 днів.

Сергій Мельничук подав до суду на Віктора Шокіна наприкінці травня.

Депутат звинуватив Генпрокурора Віктора Шокіна і прокурора Андрія Зубкова в тому, що вони надали щодо нього неправдиві свідчення і зіпсували його ділову репутацію.

3 червня Верховна Рада надала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Сергія Мельничука (група «Воля народу»).

12 травня генпрокурор Віктор Шокін повідомив, що Генпрокуратура підозрює у скоєнні кримінальних злочинів двох народних депутатів і внесла до Ради подання про зняття з Сергія Клюєва і Сергія Мельничука депутатської недоторканності.

Наприкінці березня Генеральна прокуратура поінформувала, що підозрює народного депутата Сергія Мельничука в залученні бійців «Айдару» до викрадення директора підприємства «Укрспирт» Михайла Лабутіна. Мельничук тоді заперечив причетність до цього.

XS
SM
MD
LG