Доступність посилання

ТОП новини

Президент сподівається на позитивний результат роботи місії МВФ


Президент України Петро Порошенко висловив сподівання, що робота місії Міжнародного валютного фонду, яка переглядатиме виконання Україною умов надання їй позики, буде успішною.

Як сказав він після зустрічі в Києві з директором-розпорядником МВФ Крістін Лаґард, Україна рішуче налаштована на реформи.

Президент нагадав, що на сьогодні Україна отримала лише 38 відсотків від загальної суми програми допомоги фонду, тому він із керівником МВФ домовився про чіткий графік дій.

За словами Порошенка, місія має працювати до 2 жовтня, і він із Лаґард домовились, що вже в жовтні можуть бути подані пропозиції на засідання Ради директорів Міжнародного валютного фонду.

Відео: Адміністрація Президента України

За результатами роботи місії керівництво МВФ має визначити перспективи надання Україні чергового, вже третього траншу позики за програмою допомоги на загальну суму в 17,5 мільярдів доларів.

Крістін Лаґард перебуває в Києві з робочим візитом, у перебігу якого вона також має зустрітися з прем’єр-міністром України, членами уряду і представниками парламенту.

XS
SM
MD
LG