Доступність посилання

ТОП новини

ЦВК сформувала склад тервиборчкомів на місцевих виборах


Центральна виборча комісія України сформувала склад 640 обласних, районних, міських, а також у місті Києві – виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів 25 жовтня 2015 року, повідомляє сайт ЦВК з посиланням на дані засідання, що відбулось напередодні.

Як йдеться в повідомленні, до складу тервиборчкомів увійдуть представники партій «Блок Петра Порошенка «Солідарність», Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», партій «Народний фронт», «Опозиційний блок», об’єднання «Самопоміч», Радикальної партії Олега Ляшка.

Також до складу ТВК включені представники від місцевих організацій, партій, кандидатури від яких до складу ТВК включаються за результатами жеребкування, зазначили в ЦВК.

Раніше ЦВК оголосила про початок виборчого процесу в 74 об’єднаних громадах України, а 5 вересня стартувала передвиборча кампанія до місцевих виборів, призначених на 25 жовтня.

Волевиявлення відбудеться 5 громадах Волинської області, 10 громадах Дніпропетровської, 8 громадах Житомирської, 2 громадах Кіровоградської, 7 громадах Одеської, 10 громадах Полтавської, 21 громадах Хмельницької, 10 громадах Чернівецької області і в 1 громаді Івано-Франківської областей. Місцеві вибори не проводитимуть у майже 300 окупованих бойовиками населених пунктах Донбасу.

XS
SM
MD
LG