Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі затримали двох місцевих лідерів «Правого сектору»


Одеська міліція затримала двох місцевих лідерів «Правого сектору». Про це повідомили в самій організації і в Головному управлінні МВС України в Одеській області.

За даними правоохоронців, за рішенням суду вони затримали «двох жителів Одеської області віком 22 та 36 років, старший з яких раніше був судимий».

«Обидва вони – представники однієї з громадських організацій», – ідеться в повідомленні.

Міліція не вказує прізвища затриманих. У «Правому секторі» заявляють, що йдеться, зокрема, про лідера обласного осередку Сергія Стерненка для оголошення підозри у нападі і викраденні народного депутата.

«Також є інформація про затримання сьогодні активіста одеського Автомайдану Євгена Резвушкіна», – інформують у «Правому секторі».

У повідомленні на сайті МВС Одещини вказується, що представники організації з застосуванням насильства і травматичної зброї викрали депутата, перевезли його до Одеси, «де вимагали, щоб він відмовився від своїх депутатських повноважень».

У «Правому секторі» підтвердили інформацію про затримання Сергія Стерненка, якому, за даними організації, інкримінують викрадення депутата Комінтернівської райради, що свого часу був керівником осередку партії Ігоря Маркова «Родіна».

У «Правому секторі» називають дії міліції «репресіями».

XS
SM
MD
LG